Humanitarna akcija za obitelj Majkić - Majske poljane

Do danas (22.2.) je prikupljeno 146.070 kuna.
Za eventualne probleme prilikom uplate sa internet bankarstva (problem je model HR68) promijenite u model HR00.

Nacrti za kuću Majske poljane

 

 

Dio TUČEPSKOG SRCA odnijet ćemo u Majske Poljane i zauvijek ga ostaviti tamo. Ugradit ćemo ga u zidove, ispreplesti u dom. Postat ćemo prijatelji i pokazat da smo ljudi.
Ljudi kojima je stalo.
TUČEPI ZA OBITELJ MAJKIĆ IZ MAJSKIH POLJANA
Na inicijativu tučepskih udruga:
Udruga Kredenca Tučepi, Vatrogasci Tučepi, DPH Tučepi, HNK Jadran Tučepi, PŠRD Oštrulj, JK Sv. Ante, Tučepski dragovoljac, MNK Tučepi United, Kus Njega te Župa sv. Ante Tučepi
a u organizaciji Općine Tučepi krećemo u projekt izgradnje montažne kuće za mladu obitelj Majkić iz Majskih Poljana.
Obitelj Majkić broji 6 članova, od kojih je troje malodobne djece, blizanke od 4,5 god. i beba.
Molimo sve mještane da podrže ovaj projekt te prema svojim mogućnostima uplate donaciju na
poseban donatorski račun otvoren za ovu akciju:
IBAN: HR5024070001500013458
SWIFT: OTPVHR2X
MODEL: HR68
POZIV NA BROJ: 7765 - OIB UPLATITELJA
OPIS PLAĆANJA: HUMANITARNA AKCIJA TUČEPI ZA OBITELJ MAJKIĆ
PRIMATELJ: Općina Tučepi, Kraj 39a, 21325 Tučepi

Izdavanje propusnica

Stožer CZ  SDŽ danas je počeo izdavati propusnice građanima s područja naše Županije. Bitno je naglasiti da županijski Stožer izdaje isključivo propusnice za:
a) pacijente koji zahtijevaju medicinsku skrb - nužno je da osobe kojima je potrebna medicinska skrb kod sebe imaju propusnicu, a propusnica se, ukoliko za to postoji potreba, može izdati i osobi koje se nalaze u pratnji ili prevozi osobu kojoj je potrebna medicinska skrb – zahtjev za propusnicu se podnosi županijskom stožeru civilne zaštite prema prebivalištu ili boravištu osobe koja treba medicinsku skrb


 b) za putovanja na posao i s posla ako je obavljanje posla neophodno i ne može se obaviti od kuće - nužno je da ova kategorija osoba prilikom putovanja na posao i s posla posjeduje propusnicu budući ne posjeduju za to potrebnu iskaznicu, drugu identifikacijsku ispravu ili dokument – zahtjev za propusnicu se podnosi županijskom stožeru civilne zaštite prema prebivalištu ili boravištu osobe koja traži propusnicu.


Osobe koje su navedene u kategorijama označenim pod a) i b) izdavanje propusnica trebaju zatražiti od županijskog stožera prema mjestu prebivališta ili boravišta, putem sustava e-građanina ili e maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Za dodatna pitanja mogu se informirati na brojevima Stožera CZ SDŽ:
021 400 141 i 021 400 142.


Osoblje nužno za održavanje prometa i opskrbu, osoblje koje je u dnevnim migracijama u službama bitnim za pružanje zdravstvene i veterinarske zaštite, dostavu lijekova i sanitetskog materijala, održavanje komunalne djelatnosti, vodoopskrbe i i odvodnje, opskrbe plinom i strujom, zaštitarske službe te svi koji izvješćuju javnost (što dokazuju novinarskom iskaznicom),  ne trebaju tražiti propusnice, već se od županije u kojoj imaju prebivalište ili boravište do županije u kojoj obavljaju djelatnost ili posao mogu kretati temeljem iskaznica,drugih identifikacijskih isprava i dokumenata, ili prikladne potvrde.
Osobe koje imaju neki drugi opravdani razlog, a koji nije gore naveden, izdavanje propusnice mogu zatražiti od Ravnateljstva civilne zaštite RH, putem e maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem sustava e-građanin.
S poštovanjem,

Stožer civilne zaštite
Splitsko-dalmatinska županija

Javna rasprava o prijedlogu III. izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja ugostiteljsko – turističke zone T1 ( zone hotela „Jadran“ ) na zapadnom dijelu naselja i s tim povezanih Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Tučepi

 • kkutz=
  Tučepski vodič kroz povijest

  Vodič

 • vrutak=
  Školski list Vrutak, rujan 2012

  Vrutak

 • vrutak=
  Odluka o komunalnom redu

  Odluka